Asztalos Szigetszentmiklós Csepel 2310 Szigetszentmiklós Csepeli út 17.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Egyedi irodabútorok készítése

Az ember életének 30%-át tölti az irodájában, nem mindegy, hogy milyen körülmények között! Segítségünkkel nem csak praktikus, hanem egyben szép bútor tulajdonosa is lehet.

Többféle anyagból rendelheti bútorát. A korpusz 18 mm-es bútorlapból készül, a front választható bútorlap, MDF vagy tömör fa.

Egyedi bútor készítésénél nem csak a szabvány elemekből és méretekből választhat, így különlegessé válhat irodája, és a legkevésbé kihasznált tereket is be tudja építtetni.

Az irodai polcok, szekrények az irattárolás elengedhetetlen kellékei, így szinte minden irodabútornál szükségesek. lehet választani nyitott és zárt polc között. A nyitott polc előnye az átláthatóság, a könnyebb elérhetőség, és hogy nem kell feleslegesen nyitogatni az ajtókat. Ezen kívül az áruk is alacsonyabb. Hátránya, hogy a tárolt akták könnyebben porosodnak, és ha nincs megfelelő rend, az mindenki számára látható. Így a legpraktikusabb, ha a mindennap használatos iratokat nyitott polcon, míg a ritkábban forgatottakat zárt szekrényben tároljuk. Természetesen szem előtt kell tartani a személyiségi jogokat is, hiszen ügyfél névvel megjelölt iratot mindenképp elzártan kell tárolni. Az ajtó kiválasztásánál szűkebb helyekre a tolóajtót javasolnánk.

Az iroda elengedhetetlen kelléke a tárgyalóasztal. Egy új ügyfél általában ennek kinézete alapján ítéli meg a céget. Tervezésénél fontos figyelembe venni a szoba méretét és az igényeket, és ehhez igazodni a mérettel. Fontos tudni, hogy a könnyű közlekedés érdekében az asztal és a fal között legalább egy méternek kell lennie.

Az íróasztal, ahol a kollégák végzik a feladatukat, szintén fontos része az irodának. A megfelelő méret, anyag, és elrendezés kiválasztása kulcsfontosságú.


Az egyedi bútorkészítést teljes körűen végezzük: felmérés, árajánlat készítés, a bútor elkészítése, szállítása, helyszínen történő beszerelése.

Igény szerint belsőépítészeti, lakberendezési tanácsadást is nyújtunk, amit ki tudunk egészíteni 3D látványtervvel.

Henkel faipari szakkereskedő Faipari Szakkereskedő Partner