Asztalos Szigetszentmiklós Csepel 2310 Szigetszentmiklós Csepeli út 17.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Egyedi konyhabútorok készítése

Beépített és elemes konyha elkészítését is vállaljuk. A konyhához tud választani gépeket, mosogatót, csaptelepet, fogantyút, munkalapot és vízvetőt is.

A kiválasztott konyhabútor modelleket akár 3-4 hetes határidővel is le tudjuk szállítani, köszönhetően a széles elemválasztéknak, a profi 3D konyhabútor tervezési segédletnek és felkészült kollégáinknak. Bútorainkat személyre szabott igények alapján állítjuk össze.

A konyhabútor korpusza lehet a frontokkal szín azonos, de készülhet eltérő színekben is. A korpusz 18 mm vastag faforgácslap. A konyhabútor frontok terén az MDF konyhabútor fronttól az egyszerűbb anyagokig bőséges választékot tudunk felvonultatni. A konyhákat kiváló minőségű alapanyagokból készítjük, ami megkönnyíti az Ön mindennapjait. A legnagyobb igénybevételnek kitett pántokat és fióksíneket is többféle minőségben választhatja ki, az árhatékonytól a legjobbig, amely természetesen meghosszabbítja a bútor élettartamát. Egyedi bútor készítésénél nem csak a szabvány elemekből választhat, így különlegessé válhat konyhája, és a legkevésbé kihasznált tereket is be tudja építtetni.

Rendelhető konyhabútor frontok: laminált bútorlap vagy MDF-ből gyártott kivitel, illetve valódi tömörfa. Árát tekintve a laminált bútorlapból készült konyhabútor front a legolcsóbb. Az MDF (Medium Density Fibreboard = Közepes Sűrűségű Farostlemez konyhabútor front) árban a bútorlap és a valódi fa frontok között helyezkedik el.

A konyha praktikus elrendezése nagyon fontos egy háziasszony életében, hiszen a rengeteg edénynek, pohárnak, tányérnak, eszköznek mind helyet kell találni, és fontos szempont, hogy ezek könnyen megtalálhatók legyenek. Ebben vannak segítségünkre a különböző szerelvények: forgókosarak, kihúzható fűszerpolcok, kamraszekrények, fiókos evőeszköz-tárolók, edénytárolók, szelektív kukák, kihúzható vágódeszka és vasalódeszka, lábazati fiók, edénycsepegtetők, akasztók.

A fiókok oldalfala készülhet fémből is, ami a nagyobb élettartamot biztosítja, illetve behúzza önmagát a fiók, nem csapódik. Az ajtópántoknál is széles választékot tudunk biztosítani: felfelé és oldalra nyíló pántok többféle típusával szereljük a bútort.


Az egyedi bútorkészítést teljes körűen végezzük: felmérés, árajánlat készítés, a bútor elkészítése, szállítása, helyszínen történő beszerelése.

Igény szerint belsőépítészeti, lakberendezési tanácsadást is nyújtunk, amit ki tudunk egészíteni 3D látványtervvel.

Henkel faipari szakkereskedő Faipari Szakkereskedő Partner